Workshop YOGA “Balance and Positive Thinking”

Amigues i amics,

Aula Integral torna a realitzar un Workshop per als alumnes d’anglés Adults.

Si en el passat Workshop férem un tast professional de vins, en esta ocasió anem a introduir-nos de ple en el món de la ioga.

Amb l’experiència dels professionals que ens acompanyaran en este Workshop del mes de maig, profunditzarem en esta disciplina mil·lenària, una tècnica que treballa el cos, la ment i l’esperit. Un coneixement intuïtiu i pràctic sobre la salut, algunes malalties i les emocions.

Com vàrem fer en l’anterior Workshop, en primer lloc el nostre professor d’anglés ens alliçonarà perquè comprenem el conceptes (relaxació, respiració, postures, concentració, despreniment interior etcètera) que posarem en pràctica en anglés després al taller amb els ioguis que ens acompanyen. Després desenvoluparem tot el que hem aprés en unes proves individualitzades per fer memòria i vore què és allò que hem aprés al llarg del matí.

Amb les sues instal·lacions, la seua metodologia i els Workshops com a fet diferencial afegit, Aula Integral fa una seriosa aposta per oferir als seus alumnes uns cursos d’anglés de qualitat i convertir-se en un centre de referència per l’aprenentatge d’esta llengua.