Workshops d’anglés Aula Integral

La veritat és que ens costa treball organitzar els Workshops d’anglés adults, doncs cada vegada és més complicat millorar l’anterior taller; però en això estem, en oferir uns cursos d’anglés de qualitat que marquen la diferència.

Dissabte 12 de maig férem el Workshop “Yoga, Balance and Positive Thinking” per als alumnes dels tres nivells d’Aula Integral Adults i, sincerament, va estar tot un èxit.

Primer, gràcies a Inda, un dels ioguis que ens acompanyaren eixe dia,  acondicionàrem una de les nostres aules amb els coixins i els matalassets apropiats per practicar esta disciplina mil·lenària.

En dos grups, i després d’escoltar una introducció del nostre professor d’anglés Adults, Michael, uns darrere dels altres descobrírem amb Azad, el iogui conductor del Workshop, conceptes relacionats amb la respiració, la relaxació i tantes altres coses. Vàrem aprendre en anglés (Azad va fer-ho tot magníficament en esta llengua), a extreure’s de la realitat quotidiana, a no pensar per una estona amb els problemes, el treball, l’estrés… Era com crear un propi espai de benestar per uns moments.

Realitzàrem molts exercicis, alguns difícils per als profans del ioga, que ens esforçàvem en la postura de la granota o del gat fins que no podíem més… De fet, deprés quan ens varen deixar uns minuts de descans a l’estoreta, alguns quasi es quedem dormits.

Fins i tot arribàrem a fer una coreografia amb una cançó prou famosa al món del ioga; en cinc minuts Azad ens va posar a ballar i moure energies. Fou un moment bonic.

Treballàrem el cos i la ment, al mateix temps que apreníem anglés d’una manera diferent. Això és el millor de tot, que en Aula Integral propiciem l’aprenentatge d’esta llengua amb bons professors i amb una metodologia motivadora, perquè aprendre anglés siga un plaer i no una obligació.

Els nostres cursos d’anglés tenen un component important d’immersió lingüística, doncs la majoria de persones que han donat esta llengua al llarg de la seua vida, aprenen a llegir i escriure, però tenen problemes en la comunicació parlada. En Aula Integral posem tots els mitjans possibles perquè això es puga corregir i millore la capacitat de comprensió i comunicació oral dels alumnes.

En Aula Integral s’aprén anglés de veritat.