SUPORT ESCOLAR PERSONALITZAT

El Suport Escolar dels centres d’estudis Aula Integral permet a l’alumnat trobar la motivació i les eines necessàries per a tindre una millora continua dels seus resultats acadèmics des de primària a la universitat.

En l’actualitat, una de les principals causes d’absentisme i el fracàs escolar és, segons recents investigacions, no haver detectat a temps la conveniència de rebre suport escolar especialitzat. D’igual manera, cada vegada que es porta a terme l’Informe Pisa, es conclou que moltes persones no podran accedir a les professions amb més futur per tindre deficiències de base en les disciplines denominades STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

Amb l’objectiu que el nostre alumnat no es trobe en esta situació, en Aula Integral duguem a terme un suport continu que permet assimilar hàbits d’estudi i tècniques de memorització eficients. Açò té com a conseqüència poder finalitzar els deures de manera més ràpida i productiva i, allò que és més important, preparar les assignatures per als exàmens amb més antelació i d’una forma consistent.

Tractem que la gent jove, a la qual donem suport personalitzat, obtinga un avantatge al potenciar el seu temps d’estudi a través de l’aplicació d’una metodologia que ha estat millorada amb èxit pel nostre professorat al llarg dels anys d’experiència.

Perquè una vertadera potenciació escolar està adreçada a maximitzar les capacitats individuals, augmentar l’autoestima i a la vegada aprofitar els avantatges del treball en equip. No es tracta que l’alumnat “vulga aprovar algunes matèries suspeses” es tracta que “vulga treure sempre unes notes excel·lents” i compartir-les amb les seues amistats.

S’ha de destacar que en Aula Integral vivim un ambient molt acollidor i integrador que fa sentir-se part d’un projecte que, com a darrer objectiu, té l’empoderament de l’estudiantat. L’equip de professionals dels nostres centres d’estudis transmet a cada jove que ens visita la motivació que necessita i la creença en les seus pròpies possibilitats.

Perquè volem aprendre a resoldre els problemes i no recordar simplement les respostes, perquè ens agrada més ensenyar a pensar i no només a obeir. Perquè en realitat la teua formació ens importa.