Programa SUMA+

Estimades mares i pares,

Des del primer dia que vàrem posar en marxa el projecte d’Aula Integral la raó de fons que ens motivava per avançar malgrat les dificultats que es donen en qualsevol principi, era la ferma voluntat de crear un centre d’estudis que preparara als seus alumnes per encarar el seu futur amb garanties, al mateix temps que enriquíem als seus familiars de múltiples maneres i els facilitàvem la conciliació laboral.

La cultura sempre ha estat transmesa dels majors als joves, però en esta moderna societat en la que ens ha tocat viure són els joves els que acaben transmetent nous descobriments i coneixements als seus pares i mares, que perplexes per este fet no solen tindre a la seua disposició les eines necessàries per col·laborar i compartir totes estes noves experiències amb els seus fills.

Hem creat el Programa SUMA+ d’Aula Integral amb la clara intenció de minimitzar eixe trencament generacional, proporcionant als familiars dels nostres alumnes formació en tres mòduls que, considerem, són clau per aconseguir el nostre propòsit:

  • Noves tecnologies de la comunicació i la informació (NTIC). Amb una gran influència en tots els àmbits: escolars o administratius, en un smartphone o simplement per trobar un viatge o facilitar el treball. La informàtica, Internet i tot el que comporta la moderna tecnologia ha entrat quotidianament a formar part de les nostres vides.
  • Ensenyament d’anglés. Una llengua que per raons professionals o d’oci s’ha tornat imprescindible en un món globalitzat en el que moltes persones, a diferència del que els passa ara als seus fills, no tingueren l’oportunitat d’aprendre al seu dia.
  • Cultura general. Entesa com els coneixements en distintes matèries que trobem indispensables conèixer i que s’adquireixen al llarg de la vida mitjançant l’estudi i l’experiència, i que permeten desenvolupar criteri propi i capacitats per valorar-se un mateix i valorar als demés.

A més de tindre la clara intenció d’atenuar eixe desfàs intergeneracional, el Programa SUMA+ és també un agraïment als pares i mares per la confiança dipositada en el nostre centre d’estudis per la formació dels seus fills. Per això només podrà accedir qualsevol familiar o amic que represente un alumne matriculat en Suport escolar o Teaching English. En novembre serà gratuït i després tindrà un cost de només 6 euros mensuals sense matrícula.

Consulteu els horaris i els grups disponibles, estem a la vostra disposició per tot el que necessiteu.

Salutacions,

L’Equip d’Aula Integral.