Presentació Sentir Aula Integral mètode Suzuki

Diumenge 29 de Juny presentàrem al Teatre Ideal de Turís Sentir Aula Integral.

Varen acudir moltes persones de Turís que fa temps coneixen Aula Integral per unes o altres iniciatives i molta gent també que es va acostar a vore’ns des d’altres poblacions veïnes per primera vegada.

Va ser un plaer rebre a tots els meravellosos xiquets i xiquetes de Sentir Aula Suzuki,  que ens delectaren amb un magnífic  concert amb violins i pianos. I també als seus pares i mares, perquè és amb el seu esforç, tenacitat i implicació diària els que fan possible que tot açò siga una realitat dia a dia.

Sentir Aula Integral neix perquè havien de trobar-se en el camí Sentir Aula Suzuki de Guadassuar i el centre d’estudis Aula Integral de Turís. Dues aules, dos espais que comparteixen una manera de comprendre la formació, l’entorn i la cultura.

Perquè en realitat, el projecte de Sentir Aula Integral germina des de la creença compartida per ambdós centres en el valor de la cultura, la vàlua del coneixement com a eina indispensable per contribuir en la creació d’una societat més respectuosa, educada i responsable. Amb més oportunitats. La formació dels nostres fills i filles com a ciutadans moderns i tolerants, cultes i amb un futur a l’abast de les seues mans cultivades, treballades.

Eixos han estat els fonaments de Sentir Aula Suzuki i del centre d’estudis Aula Integral i eixos són els motius pels quals Sentir Aula Integral s’ha engegat amb esta intensitat i il·lusió.

Suzuki és un mètode d’educació musical integral d’estimulació primerenca, on la música i la pràctica instrumental esdevenen eines altament motivadores destinades a desenvolupar en els més menuts actituds i capacitats com ara la concentració, la memòria, l’oïda, els hàbits d’estudi diari, la motricitat i, el que és més important, la seua autoestima i el seu talent.

I per fer-nos una demostració de com es fan les classes comptàrem amb Nico Bay, director de Sentir i professor superior de violí i música de cambra, titulat professional de flauta travessera, professor de violí del mètode Suzuki del nivell 5 i professor i ponent en diversos cursos i seminaris relacionats amb noves metodologies musicals.

Però com totes i tots vérem al concert, Nico Bay és més que un bon professional amb talent, és una gran persona que acompanya, amb tot el seu equip de professionals, als seus menuts alumnes amb una tendresa inusitada al llarg dels anys. I això pot ser que siga el que més valor li atorga. Vore la resposta d’eixos xiquets i xiquetes davant del públic, escoltar i vore com actuen, és per llevar-se el barret.

Molt prompte començarem a caminar agafats de la mà de Sentir, molt prompte us contarem altres coses de Sentir Aula Integral.