Presentació d’Aula Integral

Dissabte 4 de febrer Aula Integral es va presentar en un acte íntim als familiars, amics i a la resta de comerciants de la plaça Vicent Ribes de Turís, lloc privilegiat on es troba el nostre centre d’estudis.
Aula Integral compta amb 3 aules i un despatx de direcció polivalent, tot completament equipat amb un còmode mobiliari i les darreres tecnologies aplicades a l’ensenyament, amb pissarres interactives i vídeo projectors, a més a més de una dotació d’ordinadors per als alumnes en una de les classes.
En l’acte, a més a més dels agraïments a totes les persones que han col·laborat en la posada en marxa d’Aula Integral, es presentaren als professors que impartiran les distintes matèries del centre. Persones amb una experiència més que acreditada en l’ensenyament, ja siga en el suport escolar com en l’ensenyament d’anglés, doncs els docents d’esta llengua compleixen els requisits de la Universitat de Cambridge necessaris per impartir les seues titulacions oficials.
Si tot va bé, es pensa obrir Aula Integral a partir del 15 de febrer. El centre ofereix quatre àrees: Suport escolar, Ensenyament d’anglés, Formació a empresa i Cursos específics.
La resposta ciutadana no s’ha fet esperar, doncs este centre ja compta amb un gran nombre de persones de diferents municipis matriculades en les distintes ofertes formatives.
I és que com diu Anna González, administradora legal d’Aula Integral: “estem oferint un centre de qualitat, amb molta tecnologia aplicada a l’educació i professors altament qualificats, tot això amb un preus més que competitius que tenen en compte la situació actual de les famílies”.
Us deixem unes fotos del centre i de la seua presentació, en la que es va fer una picadeta per als assistents i on els més menuts es van distreure una estoneta amb les pissarres digitals.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta