Presentació d’Aula Integral a l’IES de Turís

Estimades amigues i amics

El centre d’estudis Aula Integral va a iniciar una sèrie de presentacions per tots els centres escolars de Turís i els municipis que l’envolten.

La xerrada que anem a fer a l’IES de Turís dilluns 2 d’abril del 2012 a les 17.30 hores té un triple interés per als assistents:

•    D’una banda els alumnes, pares i mares, així com els docents que vulguen assistir, podran comprovar de primera mà les característiques del centre d’estudis, les instal·lacions, la tecnologia de què disposa, la qualificació dels professors, la seua metodologia, les assignatures que imparteixen i els serveis que ofereixen.

•    D’altra banda podreu comprovar la conveniència i influència d’un centre d’estudis d’estes característiques per a la interrelació dels alumnes amb els professors dels centres escolars i també amb els seus familiars. Aula Integral proporciona les eines necessàries per mitigar les diferències que existeixen entre els mateixos alumnes i facilitar les coses a qui més ho necessite; i per què no, als docents i a les famílies que tant esforç realitzen en els seus quefers quotidians.

•    Per finalitzar Aula Integral, amb la col•laboració del IES de Turís i de la seua AMPA, ofereix l’oportunitat de matriculació gratuïta per a les àrees de suport escolar i ensenyament d’anglés a totes i tots els assistents a la xerrada.

Ens vegem!