ONLINE AMB LA MILLOR COMPANYIA

Malauradament vivim una crisi amb el coronaviurs COVID-19, una malaltia que està afectant a la salut de milers de persones i, també hi ha que dir-ho, a la butxaca de professionals, comerços i empreses que s’han vist obligades a tancar les seues portes.

És època de viure solidàriament, esforçant-nos per aportar el millor que tenim i facilitar les coses a la resta de la gent. I això hem fet des d’Aula Integral: procurar que el nostre alumnat tinga, de la millor manera, tot allò que necessita.

Des de Suport Escolar, passant de Primary a Adults en Teaching English, fins arribar a l’Espai Musical, les tres àrees d’ensenyament dels nostres centres d’estudis s’han posat les piles per continuar les seues classes de forma ONLINE.

Un gran esforç estos dies per a Aula Integral per adaptar els nostres programes formatius a les particularitats d’internet, a les pissarres Intel·ligents, als ordinadors, mòbils i tauletes, a tota la tecnologia que teníem i estem afegint per no quedar-nos enrere i conquerir el futur.

I el millor de tot: l’alumnat, totes estes persones que han apostat ràpidament per adaptar el seu estudi a noves eines virtuals i que volen continuar superant-se per a ser millors estudiants cada dia que passa.

De moment han anat bé les coses, estem aprenent ràpid, amb la il·lusió de compartir el que hem fet sempre però d’una manera innovadora, amb el plaer de la millor companyia amb els estudiants i les seues families o persones tutores que han decidit, optimistament, fer bona cara i aprofitar totes les oportunitats que van sorgint.