Formació a empresa Aula Integral: Qualitat i confiança

Des del nostre centre d’estudis impulsem la formació per treballadors i treballadores de qualsevol empresa, amb els recursos laborals que es destinen amb eixa finalitat en el marc de  la «Fundación Tripartita para la formación en el empleo».
Informàtica, anglés, cursos específics sobre multitud de sectors industrials i de serveis o que tracten qualsevol matèria que siga necessària per la modernització o la seguretat de l’empresa.
Cursos e-learning, a distància o presencials, ens adaptem a les necessitats dels nostres usuaris, oferint-los qualitat i una gestió del seu crèdit segura i de confiança.
La formació continua de les persones és una manera d’enriquir-nos col·lectivament i Aula Integral intenta facilitar-ho.
Treballadors autònoms amb persones assalariades, xicotetes empreses i comerços locals, cooperatives, indústries, organitzacions socials amb personal d’ajut contractat… Deixar perdre eixos recursos que es destinen anualment per fer formació, significa en realitat restar oportunitats a la teua empresa de cara al futur.
No t’agradaria formar-te de forma còmoda i gratuïta amb nosaltres? Esta setmana continuem amb altre curs d’anglés presencial per alguns treballadors de La Turisana Coop-V, amb el Teacher John Preston.
El proper curs pot ser el que tu vulgues!

English Aula Integral

Logo fomación para empresas pequeñoLogo Tripartita pequeño