Darrers Workshops del curs!

Dissabte 18 de Maig realitzarem el tercer Workshop pels Babies de Teaching English d’Aula Integral: “Disco Plasticine”; i com s’ho passaren de bé!

En primer lloc realitzaren una sèrie de manualitats i dibuixos al mateix temps que escoltaven i reien amb les animacions en anglés de les pissarres digitals, que els entretenien mentre treballaven amb Carolyn. La nostra professora també els va traduir uns contes populars de la seua terra divertidíssims. Mare meua, i amb el joc de rodar cadires i l’altre de parar amb la música, vàrem riure a més no poder…!

Després es posaren mans a l’obra, o millor dit, mans a la plastilina, per fer tots els ninotets que els acompanyarien en la discoteca que els teníem preparada en l’aula 3. Música, globus per tot arreu, per les taules els ninotets i els dibuixos que havien fet… Va ser un moment impressionant, amb un esclat de somriures i balls inesgotables; l’energia que poden arribar a tindre després de tot el matí!

I a l’altre dissabte va ser el torn dels alumnes Primary & Juniors de Teaching English. El motiu del seu Workshop va ser “Sporting Summer Fun”. Amb els nostres professors Carolyn, Lee i Michael, organitzarem un dia d’esports a l’aire lliure que donava la benvinguda a l’estiu.

Començàrem tots junts fent escalfaments a la pista de futbet municipal, amb la inestimable col·laboració de César Sanz, gran esportista i per sort, professor també del nostre centre d’estudis i l’ajut del seu amic Josep Almela, gran corredor de muntanya i professor de gimnàstica en Moltblanc, que ens va deixar bocabadats amb els seus exercicis i la seua professionalitat.

Després els escampàrem en tres grups i per edats i tots tres anaven canviant de lloc per participar en els tres jocs que havíem preparat amb els professors anglesos.

En la pista de frontó estava Michael amb un joc que es diu Jenga, i que consisteix en anar construint una estructura amb pals que després has de començar a desmuntar sense llevar el tronquet de dalt de tot; ah, i amb una mà només; difícil difícil…

En la pista de futbet Lee participava, segons el que preferien els alumnes, en partits exprés de football o handball. Com és normal, alguns eren boníssims, però el mèrit el tenien aquelles i aquells que pot ser no havien tocat una pilota en la seua vida i este dia es deixaren la pell en el camp…

I en la pista de patinatge Carolyn organitzava equips per jugar a rounders, com si fora baseball però més a l’anglesa. Com és normal, a alguns els costava donar-li a la piloteta, però hi ha qui semblava que era jugador professional. Increïble el toc que varen demostrar alguns, com Vera per exemple…

Després d’una divertida guerra amb globus amb aigua, per concloure la jornada tornaren tots junts a fer una miqueta de relaxació i estiraments i xano-xano cap a Aula Integral, on Carolyn li va lliurar un detallet a Josep per acompanyar-nos en este dia tan especial.

In Aula Integral Teaching English we all love to learn English!