JA SONA ESPAI MUSICAL AULA INTEGRAL

Amigues i amics,

Com us vàrem anunciar, el passat 21 de desembre presentàrem ESPAI MUSICAL d’Aula Integral en un escenari tan privilegiat com és el CONSERVATORI MUNICIPAL DE LLÍRIA., lloc on es legitima i s’expressa la Ciutat de la Música.

ESPAI MUSICAL

ESPAI MUSICAL

Va estar un concert fantàstic que preparàrem amb l’entranyable participació dels grans protagonistes: l’alumnat de Metodologia Musical Suzuki i el de Suport Musical (instrumental i de llenguatge – amb violins, violes i violoncels -), així com el de Music Mind Games. Tres àrees que conformen i es fonen en un cos musical al centre d’estudis Aula Integral.

ESPAI MUSICAL

Començàrem amb les i els més jovenets de suzuki violí i violoncel, seguit d’alumnes de music mind games i suport musical. Per finalitzar, acabàrem amb els músics més majorets de suzuki progressivament des del volum 1 al volum 4, amb la magnífica direcció de Victòria Verdeguer i la solvència musical dels grans professionals que ens acompanyaven.

ESPAI MUSICAL

Enhorabona i gràcies a les xiquetes i xiquets i a les seues famílies per proporcionar-nos l’oportunitat d’arribar a orquestrar un acte d’estes característiques. Des d’Aula Integral la nostra intenció és arribar a fer grans músics i millors persones, anem a vore si ho aconseguim entre totes i tots a l’ESPAI MUSICAL 😉

ESPAI MUSICAL