Aula d’Estiu i Summer Campus

Amigues i amics,

S’acosta l’estiu i el nostre centre d’estudis està tancant una programació d’activitats com ens agrada i us mereixeu.

Per una banda L’AULA D’ESTIU (infantil + primària) enguany va molt més enllà.

Aula d'Estiu en Aula Integral

La temàtica que hem triat és “LA MÀQUINA DEL TEMPS”. Us imagineu la de coses que van a descobrir els alumnes en diferents èpoques de la història…?

Tots els dies hi haurà deures escolars, activitats lúdiques i tallers, immersió lingüística en anglés i treball del dossier temàtic, que en esta ocasió el farem per setmanes, perquè cada xiquet o xiqueta acabe bé els treballs segons el temps que estiga amb nosaltres. I tot relacionat o al voltant de La Màquina del Temps.

No cal dir que farem la nostra eixida diària amb totes i tots els professors de deures, esplai i anglés (anglesos clar), i que un dia a la setmana tornarem a anar a la piscina, a fer una miqueta d’esport o anirem d’excursió amb autobús a meravellosos llocs amb racons encara per descobrir.

I per altra banda este any presentem una important novetat: SUMMER CAMPUS (ESO i 1r de Batxiller).

Summer Campus en Aula Integral

En Aula Integral cada any que passa intentem millorar la nostra oferta formativa. Amb eixe propòsit us presentem el Summer Campus, un programa més adequat per els alumnes que estiguen cursant secundària o primer de batxiller. Més majorets altres inquietuds.

Amb potenciació diària dels seus estudis i del que van a donar al proper any al curs escolar.

El temps que hi ha per l’eixida diària s’intensifica i inclús l’esmorzar pot agafar part de l’hora d’esplai si, per exemple, hi ha previst un trajecte en bicicleta, una bona excursió o dia de piscina entre altres coses.

L’esport divertit es converteix en un element central del Campus Summer. Al llarg de la programació hi ha previstes multitud d’activitats de tot tipus adaptades als gustos de tots els públics, xics i xiques!

I de forma transversal immersió lingüística en anglés amb professors nadius, fet que marca la diferència al nostre centre d’estudis.

Altre assumpte fonamental del Campus Summer són les propostes d’activitats multiaventura i altres experiències úniques que van a tindre la possibilitat de gaudir amb nosaltres. Dies per passar-s’ho genial.

Donat que les places poden ser limitades per grups i per edats, us animem a fer la reserva el més aviat possible amb el nostre correu electrònic o al telèfon 639 758 003.

Us esperem entusiasmats per tot el que hem preparat amb tanta il·lusió.

Salutacions cordials,

Aula Integral.