Aula d’Estiu 2013 !

En Aula Integral hem preparat una excel·lent programació cuidadosament elegida per aprofitar al màxim l’estiu i aportar als vostres fills i filles interessants coneixements que potencien la continuïtat al treball i l’enriquiment personal d’una manera atractiva i motivadora.

La programació estarà basada en tasques que formen part d’un projecte amb una temàtica comuna amb la qual començarem a treballar totes les àrees.

Els nostres objectius són crear un marc de referència: un lloc segur on els pares i mares puguen deixar els seus fills i filles; sabent que estan recolzats per un programa altament educatiu i un personal responsable, qualificat i experimentat.

Anem a esforçar-nos en consolidar actituds i conceptes que s’han treballat al llarg del curs escolar, com alguns hàbits saludables, el respecte a l’entorn i als demés. També,  fomentarem l’automotivació personal, desenvolupant activitats artístiques i creatives.

Volem aconseguir que gaudisquen de l’estiu, fomentar la seua imaginació i expressió corporal; aconseguir la participació activa de cadascun d’ells i que els agrade vindre amb nosaltres cada dia, amb la il·lusió de descobrir una o altra cosa més.

En l’Aula d’Estiu 2013 faran més deures del cole; també, un punt important és que van a fer classe i parlar en anglés tots els dies amb els nostres professors natius; faran un dossier cultural que hem preparat meticulosament per grups i per edats i van a tindre més activitats lúdiques, excursions i esports. En definitiva, van a divertir-se en les vacances al mateix temps que aprenen un grapat de coses.

Informeu-vos qualsevol vesprada al nostre centre d’estudis, per telèfon al 962528034 o pel nostre correu electrònic.

Això sí, les places estan una miqueta limitades, si teniu interés per vindre no ho deixeu passar.

Salutacions!