Taller Vertical d’Aula Integral

Com que el suport escolar no sols és per als qui van mal, al nostre centre d’estudis s’ofereix una ferramenta perquè l’alumne que vol anticipar-se, adquirisca prèviament coneixements d’allò que li van a impartir als propers cursos. Amb això s’aconsegueix que l’estudiant millore el ritme d’aprenentatge del seu nivell; i al veure’s capacitat per realitzar moltes més activitats, es genera en ell una motivació extra que es tradueix en un increment notable dels seus resultats.

A priori l’alumne aprén sobre una sèrie de continguts que posteriorment donarà en classe. Així, com que ja sap de què li estan parlant es troba capacitat i augmenta la seua motivació  i el gust per eixa assignatura. Com que li agrada, se sent més predisposat per treballar-la. Al treballar-la més i dedicar-li més temps, amplia els seus coneixements pertinents a la matèria, i d’esta forma es crea un bucle tancat que condueix a l’èxit amb molta més probabilitat, ja que l’alumne maximitza el seu rendiment i el que és més important, el gust per l’estudi.

Els tallers verticals, com tot el que oferim en l’àrea de suport escolar, estan enriquits amb classes del Mètode Da Vinci d’Aula Integral.

Els tallers verticals tenen una duració de 24 hores i es fan per primera vegada al  mes de juliol, dimarts i dijous per la vesprada i dimecres pel matí. Places limitades.

Vine a vore’ns o telefona’ns al 962528034 per les vesprades o escriu-nos un correu a aulaintegral@aulaintegral.com i et guardem un lloc.